SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Gaziantep’te kumar operasyonu: 17 kişi gözaltına a

Gaziantep’te kumar operasyonu: 17 kişi gözaltına a

31 Ocak 2019 Perşembe - 17:28




Gaziantep’te kumar oynandığı ihbarı üzerine baskın düzenlenen iş yerinde 7’si kadın 17 kişi gözaltına alındı.





Gaziantep'te polis, bir iş yerinde kumar oynandığı ihbarı üzerine araştırma başlattı. Yapılan araştırma sonunda ihbarın doğru olduğu belirlendi. Polis, savcılık kararıyla Mücahitler Mahallesi’ndeki iş yerine baskın düzenledi. Baskında kamur oynayan ve oynatan 7’si kadın 17 kişi gözaltına alındı.

İş yerinde yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 13 adet fişek, 4 adet poker masası, 2 bin 300 adet çeşitli sayılarda ve renklerde pul, çok sayıda oyun kartı, 10 adet zar atmaya yarayan godik, 15 adet godik zarı, 1 adet pos cihazı, 1 adet dizüstü bilgisayarı, 2 adet tablet ile çeşitli isimler adına düzenlenmiş ve üzerlerinde rakamlar olan karalama kâğıtları ile 55 bin 125 TL ele geçirildi.

Gözaltına alınan 17 şüpheliden 14’üne ’Kabahatler Kanunu’ kapsamında idari para cezası kesilirken iş yeri sahibi 3 kişi hakkında ise ’Kumar oynamak için imkan ve yer sağlama’, '6136 Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu’na Muhalefet’ suçlarından adli işlem yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap