SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Firari doktor köy evinde yakalandı

Firari doktor köy evinde yakalandı

01 Ekim 2018 Pazartesi - 14:44




Aksaray’da 2 yıldır aranan firari Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üst düzey yönetici ve sorumlusu doktor, yapılan opera





Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında üst düzey yönetici olan ve sağlık sektörünün sorumlusu olarak 2 yıldır aranan firari doktor İsmail B.'yi (46) yakalamak için çalışma başlattı. Uzun süredir doktorun yakalanması kapsamında gizli soruşturma, araştırma, teknik ve fiziksel takip gerçekleştiren özel ekip, firari doktor İsmail B.'nin (46) merkeze bağlı Darıhüyük köyünde eniştesi olan Mustafa T.'nin (67) evinde gizlendiğini tespit etti. Geniş güvenlik önlemleri kapsamında sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda firari doktor gizlendiği evde yakalanarak gözaltına alındı. İsmail B.'nin kapatılan Bank Asya’da yüklü miktarda parası olduğu, 'ByLock' kullanıcısı ve yöneticisi olduğu, Aksaray’da Göğüs Hastalıkları Doktoru olarak görev yaptığı ve sağlık sektörünün sorumlu ağabeyi olduğu, FETÖ okullarının bağlı olduğu Akça isimli şirketin ortağı olduğu da öğrenildi. 
Gözaltına alınan doktor Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Ev sahibi enişte Mustafa T. de gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap