SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Film değil gerçek! Görenler gözlerine inanamadı

Film değil gerçek! Görenler gözlerine inanamadı

18 Mayıs 2019 Cumartesi - 18:04




Burdur'un Bucak ilçesinde alacak verecek nedeniyle husumetli olan 2 grup, araçlarıyla seyir halindeyken birbirlerine silahla ateş açtı.





Olay, Bucak merkezinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında alacak verecek meselesi bulunan 2 grup arasında tartışma çıktı.

Plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç ile 15 DJ 035 plakalı cipteki grup, birbirlerini trafikte kovalamaya başladı. Ahmet Yesevi Caddesi'nde peş peşe ilerleyen araçlardan karşılıklı olarak tabancayla ateş açıldı. 2 araç, Süleyman Demirel Bulvarı'na geldiğinde ise çarpıştı. Kazaya aynı yönde giden 15 EL 711 plakalı kamyonet de karıştı.

Kazaya rağmen 2 araç olay yerinden hızla uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.  Kazaya karışan kamyonette maddi hasar meydana geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap