SON DAKİKA



Haber > Yaşam > FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırmaktan hüküm giyen firari yakalandı!

FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırmaktan hüküm giyen firari yakalandı!

15 Kasım 2020 Pazar - 19:02




FETÖ/PDY üyelerine sahte evrak düzenleyerek yurt dışına kaçırmaktan hüküm giyen ve hakkında kesinleşmiş 23,5 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı.





FETÖ/PDY üyelerine sahte evrak düzenleyerek Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurt dışına kaçmalarına yardımcı olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 23,5 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi T.E., Yalova'da yakalandı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince hapis cezası bulunan T.E.’nin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Çiftlikköy ilçesindeki bir eve yapılan baskında T.E., yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığı sırada yakalandı. Evde yapılan aramada çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi.1989 yılında Polis Koleji’nden mezun olan T.E.’nin cezasını çektiği Kandıra Cezaevi’nden ekim ayında firar ettiği öğrenildi. T.E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap