SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Evinde ölü bulunan Gamze’nin babası tutuklandı

Evinde ölü bulunan Gamze’nin babası tutuklandı

25 Ocak 2022 Salı - 17:31




Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün sabah saatlerinde evinde ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun babasının bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.





Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü'nde dün sabah saatlerinde ailesi tarafından evinde ölü olarak bulunan ve evli  ve üç çocuk babası 54 yaşındaki Mehmet Halil Sakallıoğlu tarafından çağrılan jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu boynunda izlerin bulunduğu ve yaşamını yitirdiği tespit edilen 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun ağabeyi Mefar Sakallıoğlu SÖZCÜ'ye açıklama yaptı.

“HEM ŞAŞKIN HEM ACILI VE ÜZÜNTÜLÜYÜZ”

Mefar Sakallıoğlu “Büyük şok ve üzüntü içerisindeyiz. Kız kardeşimin cenazesi biraz önce aldık, defnetmek için köye götürüyoruz. Bu arada babam jandarmalar tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. Otopsi sonucunun 3-4 ayda geleceğini ve kesin ölüm sonucunun o zaman belirleneceğini söylediler. Hem şaşkın hem acılı ve üzüntülüyüz. Yargı, kız kardeşimin ölümünü şüpheli olarak değerlendirdi” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap