SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Evde kumar oynayanlara ceza yağdı

Evde kumar oynayanlara ceza yağdı

15 Aralık 2020 Salı - 12:48




Çankırı'da ihbar üzerine baskın düzenleyen jandarma ekipleri bir evde kumar oynayan 14 kişiye kumar oynamak ve sosyal mesafe kurallarına uymamak suçlarından toplam 32 bin lira para cezası verdi.





Çankırı'da Şabanözü ilçesinde evde  kumar oynayan 14 kişiye, kumar oynamak ve sosyal mesafe kuralını ihlalden toplamda 32 bin lira ceza uygulandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gümerdiğin Mahallesi'ndeki H.K. ve E.K.'ya ait evde kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan baskında evde bulunan 14 kişiye sosyal mesafe kurallarını ihlalden 21 bin TL para cezası kesildi.

Ayrıca H.K. ve E.K.'ya, 'kumar için yer ve imkan sağlamaktan' adli işlem uygulandı. Kumar oynayan 9 kişiye ise 5326 sayılı kanuna muhalefetten 11 bin 25 TL para cezası olmak üzere toplamda 32 bin 25 TL para cezası kesildi. 14 kişi, ifadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürülürken, 16 adet iskambil kâğıdına el konuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap