SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Eski TRT spikeri Güneş Tecelli hayatını kaybetti

Eski TRT spikeri Güneş Tecelli hayatını kaybetti

03 Şubat 2020 Pazartesi - 16:54




Eski TRT spikeri ve programcısı Güneş Tecelli hayatını kaybetti.





1980'li yıllarda TRT yaptığı programlarla adından söz ettiren eski TRT spikeri, programcısı Güneş Tecelli hayatını kaybetti.
 
Güneş Tecelli kimdir?
 

1938 yılında Kıbrıs-Lefkoşe'de doğdu. Ankara Koleji'nde öğrenimini tamamladıktan sonra bir süre Yeni Sabah Gazetesi'nde çalıştı. Daha sonra TRT'ye geçerek spor programları hazırladı ve maç spikerliği yaptı. Aynı zamanda spor temsilciliği ve çeşitli gazetelerde TV eleştirmenliği yapan Tecelli'nin mizahi tarzda bir eseri de vardır.
Tecelli'nin cenazesi 5 Şubat Çarşamba günü, Bilkent Doğramacızade Ali Sami Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip, Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilecek.
 
Uğur Dündar'da paylaştı!
 

Uğur Dündar meslektaşının vefatını Twitter'da şu sözlerle duyurdu:
 
TRT'de mesleğe başladığımda önümü açarak televizyonculuğu sevdiren değerli ağabeyim Güneş Tecelli vefat etti. Acımız büyük. Cenazesi 5 Şubat Çarşamba günü, Bilkent Doğramacızade  Ali Sami Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip, Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilecek.
 
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap