SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Eşini bıçaklayarak öldürmüştü! Cezası belli oldu!

Eşini bıçaklayarak öldürmüştü! Cezası belli oldu!

05 Kasım 2020 Perşembe - 16:35




Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Uğur Kurban, boşanma aşamasında olduğu eşi Hafize Kurban'ı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Kurban, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.





Kadın cinayetleri bir türlü bitmek bilmiyor. Bu kez de Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir kadın cinayeti işlendi. Uğur Kurban(24), boşanma aşamasında olduğu eşi Hafize Kurban'ı (23) boğazından bıçaklayarak öldürdü. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, Uğur Kurban, 2 çocuğunun annesi Hafize Kurban'a geçen yıl boşanma davası açtı. Genç kadın da ailesinin yanına taşındı. 27 Ağustos günü, kayınpederinin evine giden Uğur Kurban ile eşi Hafize Kurban arasında tartışma çıktı.

Korsan yazılım yükleyip, yazışmalarını takip etti

Uğur Kurban, telefonuna korsan yazılım yükleyip, yazışmalarını takip ettiği eşini karnı ve boğazı ile göğsünden bıçakladı. Ağır yaralı halde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Hafize Kurban'ın, 8 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti.

Genç kadının organları bağışlandı


Ailesinin organlarını bağışladığı kadının 2 böbreği ve karaciğeri, nakil bekleyen hastalara umut oldu.

Tutuklanan Uğur Kurban hakkında, “tasarlayarak eşi öldürme”, “kasten yaralama”, “kişisel verilerin kaydedilmesi” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlarından dava açılmıştı.

Cumhuriyet savcısının bir önceki duruşmada, “tasarlayarak eşi öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep ettiği Uğur Kurban’ın yargılanmasında bugün görülen 10'uncu duruşmada karar verildi.

Sanık Uğur Kurban’a ağırlaştırılmış müebbet

Korona virüs tedbirleri kapsamında basına kapalı olarak Denizli 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Uğur Kurban, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi aracılığıyla katıldı.

Maktul Hafize Kurban’ın yakınları ile avukatları da duruşmaya katıldı. Gerçekleştirilen duruşmada Uğur Kurban’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilerek 24 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmedildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap