SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Esenler'de yangında can pazarı

Esenler'de yangında can pazarı

23 Temmuz 2021 Cuma - 16:34




Elektrik saatinden çıkan yangın nedeniyle binada mahsur kalan 4 çocuk ile hamile bir kadın ve engelli yaşlı kadın itfaiye tarafından kurtarıldı





Esenler'de bir binanın giriş katındaki elektrik saatinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yoğun duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalan 4 çocuk ile hamile bir kadın ve yürüme engelli yaşlı kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Esenler Menderes Mahallesi 345. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı bir binanın giriş katındaki elektrik saatleri bir anda alev aldı. Yangın nedeniyle binanın içi dumanla dolarken, yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalan 4 çocuk ile hamile bir kadın ve yürüme engelli yaşlı kadını kurtardı. Dumandan hafif şekilde etkilenen çocuklar, hamile kadın ve yaşlı kadın olay yerinde bulunan ambulanslara alınarak ilk müdahaleleri yapıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen çocuklar ailelerine teslim edilirken, yaşlı kadın ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap