SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Emekli öğretmene duygulandıran sürpriz

Emekli öğretmene duygulandıran sürpriz

24 Kasım 2018 Cumartesi - 18:33




Gülfe Düzcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Sakarya'dan Kars'a gelerek, 33 yıldır görmediği öğretmeni Naim Betos'a sürpriz bir ziyaret gerçekl





Hava yoluyla, eşi Davut Düzcan ile Kars'a gelen Gülfe Düzcan, emekli  öğretmen Naim Betos'un evine gitti.
 
Zili çalan Düzcan'a kapıyı açan Betos, önce 33 yıl önceki öğrencisini  tanıyamadı. Kendisine çiçek vererek elini öpen öğrencisini hatırlayan Betos,  gözyaşlarına hakim olamadı.
Birbirlerine sarılarak gözyaşı döken Düzcan ile Betos, 33 yıl sonra  bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
 
Betos, AA muhabirine yaptığı açıklamada, duygularını belirtmekte  zorlandığını dile getirerek, "Bu kadar yıl sonra vefalı öğrencimin kalkıp Kars'a  gelmesini nasıl anlatacağımı bilemiyorum, çok mutlu oldum." dedi.
 
Öğrencisini uzun yıllar sonra karşısında gördüğü için duygulandığını  anlatan Betos, "Sakarya'nın Kocaali ilçesine bağlı Açmabaşı köyünde 33 yıl önce  öğrencimdi. Oraların bende çok hatıraları var, çok iyi bir köydü, insanları çok  sıcaktı. En iyi görevlerimden birisini orada yaptım. Oradaki hatıraları hiç  unutamadım, onlara çok teşekkür ederim. Böyle bir sürpriz beklemiyordum,  oralardan buralara gelmesini düşünmedim, uzak bir mesafe." ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap