SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Edirne'de 7 aylık bebeğin kahreden ölümü

Edirne'de 7 aylık bebeğin kahreden ölümü

14 Temmuz 2023 Cuma - 14:31




Edirne’nin Keşan ilçesinde 7 aylık Kadir Yağız B., annesinin bıraktığı ana kucağından yüzüstü yere düşüp nefessiz kalınca hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.





Olay, saat 11.00 sıralarında Aşağı Zaferiye Mahallesi Esen Sokak’taki 2 katlı apartmanda meydana geldi. Apartmanın 2’nci katında yaşayan anne Seçil B., 7 aylık oğlu Kadir Yağız B.’yi oturma odasındaki ana kucağına koyarak, diğer odaya geçti. Bu sırada Kadir Y., ana kucağından yüzüstü yere düştü. Bir süre nefessiz kalan Kadir Y.’nin kalbi durdu. Bebeğinin yerde hareketsiz yattığını gören anne, komşularından yardım istedi. Komşusu olan bir hemşirenin müdahale ettiği Kadir Y., ihbarla gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadir Yağız bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kadir Yağız B.'nin cenazesi, otopsi için Hastane morguna konuldu. Anne Seçil B. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.(DHA)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap