SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Düzenli sporla bir yılda 44 kilo verdi

Düzenli sporla bir yılda 44 kilo verdi

05 Ağustos 2020 Çarşamba - 15:57




Manisa'nın Yunusemre ilçesinde yaşayan 41 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Eker, Yunusemre Belediyesi Yenimahalle Hanımlar Lokali’nde uzman eğitmen eşliğinde düzenli spor yaparak 1 yılda 44 kilo verdi.





Eşinin bir sözü ile zayıflamaya karar veren 41 yaşındaki Pınar Eker, Yenimahalle Hanımlar Lokali’nde bir yıl spor yaparak 44 kilo verdi. Büyük bir gayretle kilolarından kurtulan Eker, yeni görüntüsündense oldukça memnun. Kendisine bu imkanı tanıyanlara teşekkür eden Pınar Eker, “Eşimin bir sözü ve teşviki ile başladığım sağlıklı zayıflamak adına Yenimahalle Hanımlar Lokali’nde spor kursuna kayıt yaptırdım. Spor eğitmenimiz Zarife Tok eşliğinde düzenli olarak spor ve diyet yaparak zayıfladım. 1 yılda 44 kilodan kurtuldum. Bizlere bu imkanı sağlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Yenimahalle Hanımlar Lokali Beden Eğitimi Eğitmeni Zarife Tok ise sağlıklı beslenme ve spor ile kilo verilebileceğini dile getirdi. Öğrencisinin azminin herkese örmek olmasını dileyen Tok konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bizim için insanın azmi çok önemli. Sonucumuz çok güzel oldu. Pınar hanım ile 113 kilo ile başladığımız bu yolculukta yüzme, diyet 44 kilodan kurtulduk. Spor yapmak isteyen hanımlarımız Yunusemre Belediyesi Spor Kulübüne ya da hanımlar lokallerine giderek başvurabilir” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap