SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Doktoru darp etmekten tutuklandı, 'yumruk attı' dedi

Doktoru darp etmekten tutuklandı, 'yumruk attı' dedi

09 Ocak 2022 Pazar - 17:57




Balıkesir'in Edremit ilçesi Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hüseyin Kara’yı darbettiği iddiasıyla tutuklanan Adnan Ö.'nün (54), emniyetteki ifadesinde doktorun kendisinin sağ gözüne yumruk attığını öne sürerek darp raporu aldığını söylediği öğrenildi.





Edremit Devlet Hastanesi’nde 7 Ocak'ta gerçekleşen olayda oğlunun ayağına tırnak batması şikayetiyle randevu almak isteyen M.Ö., ile Opr. Dr. Hüseyin Kara arasında tartışma yaşandı. Dr. Kara kapısının tekmelendiğini ve kendisine yumruk atıldığını ileri sürerek bazı meslektaşlarıyla basın açıklamasında bulundu. Adnan Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken eşi M.Ö. ise kontrolle serbest bırakıldı

'TEHDİT VE HAKARETTE BULUNMADIM'

M.Ö. olayla ilgili olarak emniyette verdiği ifadesinde oğlunun ayak tırnağında batma olması nedeniyle zor yürüdüğünü ve bu nedenle 18 Ocak 2022 gününe randevu veren Dr. Kara’ya, ‘Doktor bey randevuyu daha erken tarihli veremez misiniz, oğlumun ayağı çok kötü, okula gitmekte zorluk çekiyor, tırnağı çok kötü batıyor’ dediğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap