SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Dev kayayı hiltilerle yerle bir ettiler

Dev kayayı hiltilerle yerle bir ettiler

27 Ocak 2019 Pazar - 12:02




Şırnak’ın Uludere ilçesinde köyün yamacında tehlike arz eden tonlarca ağırlıktaki kaya, ekiplerin 5 günlük bir çalışması sonucu parçalanarak tehlike o





Uludere ilçesine bağlı Bulakbaşı köyündeki kayalık alanda evlerin üzerine düşme riski olan tonlarca büyüklükteki kayayı fark eden köylüler olası bir tehlikenin önüne geçilmesi için belediyeye baş vurdu. Uludere Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Yakınoğlu olaya kayıtsız kalmayarak köye bir ekip gönderdi. Ekiplerin 5 günlük yoğun çalışmaları sonucu hiltilerle paramparça edilen dev kayalık alan tehlikeyi ortadan kaldırdı. Belediye Başkan Vekili Yakınoğlu köyden gelen bir ihbarı değerlendirip müdahale etmek istediklerini belirterek, "İlçemize bağlı Bulakbaşı köyü yamacında bulunan kayalık alanın bir parçasının köyde bulunan evlerin üzerine düşme tehlikesi olduğu bilgisi geldi. Belediye ekiplerimizi devreye soktuk kısa bir sürede dev kayayı parçalara ayırıp ortan kaldırdık. Allah korusun bu dev kaya düşmüş olsaydı kötü sonuçlar doğurabilirdi. Çok şükür artık öyle bir tehlike yok" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap