SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Dev kaya parçası yolu kapattı

Dev kaya parçası yolu kapattı

04 Nisan 2020 Cumartesi - 17:10




Van’ın Çatak ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası dev kayalar yola düştü. İlçe merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Hacıosman Mahallesi’nde vatandaşların kullandığı yola ve su kanalına kaya düştü.





Van’ın Çatak ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası dev kayalar yola düştü. İlçe merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Hacıosman Mahallesi’nde vatandaşların kullandığı yola ve su kanalına kaya düştü. Düşen kayayı, Van Büyükşehir Belediyesi Çatak Şantiye Şefliği ve Çatak Belediyesine ait iş makineleri kaldırdı. Tonlarca ağırlıktaki kayalar iş makineleriyle 5 saatlik çalışmanın ardından kaldırılırken, tahrip olan su kanalı ise geçici olarak onarıldı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, ilçenin coğrafi yapısı ve aşırı yağış alması sebebiyle yüksek kesimlerden sürekli kayalar düştüğünü belirterek, “Karayolları, Van Büyükşehir Belediyesi ve Çatak Belediyesine ait iş makineleri sürekli bölgemizde yol güzergahını kontrol edip, düşen kayaları kaldırıyor. Vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını istiyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
van

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap