SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Derinden bağlandığınızın 9 kanıtı

Derinden bağlandığınızın 9 kanıtı

07 Ocak 2020 Salı - 15:28




Aşık olmak harikadır ve çoğumuzun istediği şeydir. Ama bunun ötesine geçen bazı ilişkiler var. Bazı insanların partnerleriyle o kadar derin bağlantıları vardır ki, bunun ruhsal bir güç olduğunu bile düşünebilirsiniz.





Aşık olmak harikadır ve çoğumuzun istediği şeydir. Ama bunun ötesine geçen bazı ilişkiler var. Bazı insanların partnerleriyle o kadar derin bağlantıları vardır ki, bunun ruhsal bir güç olduğunu bile düşünebilirsiniz. Bazıları buna 'ruh eşi bağlantısı' diyor, ancak gerçek şu ki, manevi bir bağlantı birçok şekilde gelebilir. Nihayetinde, onlarla tanıştığınız anda, birlikte olmak istediğiniz kişi olduklarını hissedeceksiniz. Ancak, bu sezgisel duygulardan şüphe duymamız normaldir. Partnerinize derinden bağlandığınızı gösteren 9 işaret size bu konuda yardım edebilir.

1-Onlarla gerçek benliğinizi hissedersiniz

Olmadığınızı düşündüğünüz biri olmak için çabalamak yerine, doğru kişiyi bulduğunuzda kendiniz gibi hissedeceksiniz. Sanki en iyisinin kendin olmak olduğunu hissettiren biriyle birlikteysen, o zaman gerçekten manevi bir bağın var demektir.

2-Birbirinizden bir şeyler öğrenirsiniz

Toksik ilişkiler bizi boşluğa sürüklerken, manevi ilişkiler bizdeki boşluğu doldurur. Manevi bağlantılar, bizim açık fikirli olmamızı sağlar. Bu gibi bağlantılar oldukça önem taşır.

3-Fiziksel yakınlıktan öteye geçersiniz

Bu kişiyle yakınlık kurmanın tek yolu fiziksel sevgi değildir. Kendinizi fiziksel sevgi olmadan aşık ve özlem dolu hissediyorsanız, muhtemelen ruhsal bir bağ kurmuşsunuz demektir.

4-Sizin iyileşmenizi sağlar

Bazı bağlantılar, bizi alıkoymaktan ziyade, bize yardım eder. Gerçekten de hayatımıza giren ve iyileşme yolculuğumuzda bize yardımcı olan bazı insanlar var.

5-Seni içten gülümsetir


Bu kişi sizi tam bir depresyondan ve hayatınızın en mutlu zamanlarına götürme yeteneğine sahip olacak. Ve onlarla yaşadığınız mutluluk, şimdiye kadar yaşadığınız hiçbir şeye benzemez.

6-Onlar hakkında ne hissettiğinizi tam olarak ifade edemezsiniz

Başkalarına onu anlatmaya çalıştığınızda, bunu kelimelere dökemezsiniz. Bu kişi daha önce hiç hissetmediğiniz bir şeyden farklı hissetmenizi sağlar ve sahip olduklarınızı doğru bir şekilde tanımlayabilecek herhangi bir kelime bile olmayabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap