SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Dehşeti gördü, eve koştu: 'Babam annemi vurdu'

Dehşeti gördü, eve koştu: 'Babam annemi vurdu'

27 Mart 2019 Çarşamba - 13:55




Erzurum'da boşanma davası süren eşi Özgür P. (39) tarafından dün sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülen Seher P.'nin (28), kocası için aldırdığı 2 aylık uzaklaştırma kararının 1 hafta önce sona erdiği ortaya çıktı.





Olay, dün saat 12.30 sıralarında merkez Palandöken ilçesinde meydana geldi. Özgür P. ile Seher P., aralarındaki geçimsizlik nedeniyle geçen ağustos ayından itibaren ayrı yaşamaya başladı. Boşanma davası için adliyeye giden Seher P., 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı babasının evine dönerken sokakta kendisini bekleyen eşi Özgür P. ile karşılaştı. Özgür P., konuşma isteğini geri çeviren Seher P.'yi tabancayla vurup kaçtı. Karın boşluğu ve göğüs altına 3 kurşun isabet eden Seher P., çağrılan ambulansla kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Cinayet sonrası kaçan Özgür P. ise yaklaşık 2 saat sonra Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
'BABAM ANNEMİ VURDU'
Soruşturma sürerken, 2'si kız 3 çocuk annesi Seher P.'nin öldürülmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Olay sırasında çiftin kızları İ.P.'nin evin hemen önündeki parkta oynadığı belirlendi. İ.P.'nin çocuk parkının 20 metre uzağındaki iki apartman boşluğunda babası Özgür P.'nin annesini vurduğunu gördüğü belirtildi. Küçük kızın olay sonrası eve koşarak, "Babam annemi vurdu" dediği öğrenildi.
Kız kardeşleri Z.P. (8) ve İ.P. ile parkta oyun oynadıkları sırada babasının geldiğini söyleyen M.B.P. (9) de "Dışarıda oynarken babam geldi. Kardeşlerim de o parkta oyun oynuyorlardı. Babam beni çağırdı, arabaya gittim. 'Annen nerede?' dedi. Annem de adliyeye gitmişti. Sonra beni gönderdi. Annem döndüğünde eve çıkıyordu. Babam 'Seher' diye seslendi. Binanın yanına konuşmaya gittiler. Ben arkadaşımla top oynuyordum. Babam o sırada silahı çıkarmış annemi vurmuş" dedi.




 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap