SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Dehşete düşüren ölüm! Cesedi 4 kilometre sürüklendi

Dehşete düşüren ölüm! Cesedi 4 kilometre sürüklendi

25 Ocak 2021 Pazartesi - 19:07




Balıkesir'de yaptıkları bağ evine gitmek isteyen çiftin geçtikleri köprü yıkıldı. Azgın sulara kapılan talihsiz kadın hayatını kaybederken cesedi yoğun uğraş sonucunda karaya çıkarıldı.





Tarlabaşı Mahallesi'nde bağ evinde ikamet eden Faruk ve Nuray Gezer çifti şiddetli yağan yağmur sebebiyle Kileli Çayı yanına yaptıkları bağ evlerine gitmek istedi. Derenin karşı tarafında bulunan bağ evine gitmek için ahşaptan yaptıkları tahta köprünün üzerinden geçen çift el yapımı köprünün çökmesi ile birlikte suya düştü.

Eşini kurtarmaya çalışan Faruk Gezer son anda kayalara tutunup canını kurtarırken eşi Nuray Gezer yağmur sebebiyle kabaran derede kayboldu. Kıyıya çıkınca vatandaşlardan yardım isteyen talihsiz adam eşinin suda sürüklendiğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Havran ve Edremit İtfaiye Grup Amirliğine bağlık arama kurtarma ekipleri, AFAD ve jandarma ekipleri çağrıldı.

Yaklaşık 4 kilometre sürüklenerek sudan boğularak can veren Nuray Gezer'in cesedi 2 saat sonra dere kıyısında çalılara takılmış vaziyette jandarma ve Balıkesir İtfaiyesi tarafından bulundu. 112 sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolün ardından talihsiz kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Kadın cesedini yaklaşık 20 metre aşağıdaki dere yatağından çıkarmak için bölgeye AFAD ekipleri geldi.

Yarım saatlik çalışmanın ardından yukarıya taşınan Nuray Gezer'in cesedi otopsi için Bursa'daki Ali Tıp Kurumuna gönderildi. Faruk Gezer'in ifadesine başvuran jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap