SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Çocukların gözü önünde dehşet! Yakınları sinir krizi geçirdi

Çocukların gözü önünde dehşet! Yakınları sinir krizi geçirdi

31 Ocak 2022 Pazartesi - 20:41




Adana'da A.A. (32), yemek masasında tartıştığı kardeşinin dini nikahlı eşi Hüda (39) ile annesi Naima Gün’ü (70), tabancayla başlarından vurarak öldürdü.





Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi’ndeki bir apartmanın birinci katındaki dairede meydana geldi. Kentte yaşayan Hüda Gün, oturmak için annesi Naime Gün’ün yanına gitti. Çocukların gözü önünde dehşet! Yakınları sinir krizi geçirdi
Bir süre sonra eve Hüda Gün’ün ismi öğrenilemeyen dini nikahlı eşinin kardeşi A.A. geldi. Yemek masasına oturan A.A., yemeğini bitirdikten sonra çay içtikleri sırada çıkan tartışmanın ardından belindeki tabancayı çıkartarak 2 çocuğunun gözü önünde yengesi Hüda ile annesi Naime Gün’ü başlarından vurdu. Evden çıkan A.A., plakası sökülmüş motosikletine binip kayıplara karıştı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Çocukların gözü önünde dehşet! Yakınları sinir krizi geçirdi
Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Hüda ile Naime Gün’ün hayatını kaybettiğini belirledi.Çocukların gözü önünde dehşet! Yakınları sinir krizi geçirdi
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından anne ile kızın cansız bedenleri, otopsilerinin yapılması için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acı haberi alıp, olayın yaşandığı sokağa gelen Gün ailesi sinir krizi geçirdi.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR
Çocukların gözü önünde dehşet! Yakınları sinir krizi geçirdi
Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan katil zanlısı A.A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap