SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Çoban ölü bulundu! İki köyde gerginlik

Çoban ölü bulundu! İki köyde gerginlik

18 Ağustos 2020 Salı - 14:07




Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, Tutak ile Güllüce köylüleri arasında önceki gün mera anlaşmazlığından çıkan taşlı sopalı kavganın ardından iki tarafın tekrar karşı karşıya geleceği yönündeki ihbarla güvenlik güçleri önlem aldı. Olayın yatıştırılmasından 2 saat sonra Güllüce köyüne 3 kilometre uzaklıkta dağlık alanda çoban Burhan Kılıç'ın cansız bedeni bulundu. İki köyde jandarma ve komando birliklerinin güvenlik önlemi sürüyor





Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde iki köy arasında yaşanan gerginliğin ardından bir çoban ölü olarak bulundu.

Tutak ile Güllüce köylüleri arasında önceki gün mera anlaşmazlığından çıkan taşlı sopalı kavganın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ve komando birlikleri, iki tarafın Güllüce'de tekrar karşı karşıya geleceği yönünde ihbar aldı. Hemen bölgeye intikal eden güvenlik güçleri, iki tarafı da dağıtarak aralarında çıkması muhtemel yeni bir kavgayı önledi.

Olayın yatıştırılmasından 2 saat sonra Güllüce köyüne 3 kilometre uzaklıkta dağlık alanda bir kişinin ölü bulunduğu bilgisini alan jandarma ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede, cansız bedenin çoban Burhan Kılıç'a ait olduğunu belirledi. Kılıç'ın cenazesi bölgeye sevk edilen ambulansla Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çobanın yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Kılıç’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi işlemlerinin ardından belli olacak. Öte yandan, iki köyde jandarma ve komando birlikleri güvenlik önlemi aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap