SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Çivili tuzak dehşete düşürdü

Çivili tuzak dehşete düşürdü

20 Haziran 2020 Cumartesi - 11:30




Kütahya'da mantar toplamaya giden vatandaşların yoluna kurulan çivili tuzak, sosyal medyada büyük tepki çekti. Olaya Kütahya Valiliği el koyarken emniyet ekipleri de tuzağı kuran kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.





Kütahya'nın Emet ilçesinde, mantar toplamaya giden vatandaşlara çivili tuzak haberi ve sosyal medya paylaşımlarına lişkin Kütahya Valiliği'nden basın açıklaması geldi.

"4 VATANDAŞIMIZIN ARAÇ LASTİĞİ ZARAR GÖRDÜ"

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı basın organları ile sosyal medyada yer alan 'Kütahya'da mantar toplamaya giden vatandaşa ölüm tuzağı kuruyorlar' haberi üzerine Emet Kaymakamlığımız tarafından gerekli incelemeler yapılmış ve tedbirler alınmıştır. Bölgede jandarma ekiplerimiz tarafından yapılan araştırmada 4 vatandaşımızın araç lastiğinin zarar gördüğü tespit edilmiş, mağdur olan vatandaşlarımızla görüşülmüş ve şikayetçi olmadıkları öğrenilmiştir.

 BÖLGEYE FOTOKAPAN YERLEŞTİRİLDİ

İğdeköy orman yolu, İl Özel İdaresi ekiplerimiz tarafından temizlenip yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olup olayın tekrarının önlenmesi ve kişi yada kişilerin tespit edilmesi için bölgeye fotokapan yerleştirilmiştir. Bölgede jandarma ekiplerimizin kontrolleri sıklaştırılmış, çivileri yerleştiren kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülmektedir "


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap