SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Çıplak ayakla turşu tankında dans etmişti! Bakanlıktan skandala ilişkin flaş açıklama!

Çıplak ayakla turşu tankında dans etmişti! Bakanlıktan skandala ilişkin flaş açıklama!

01 Nisan 2021 Perşembe - 18:30




Manisa Turgutlu'da bulunan turşu tesisindeki skandal görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Bir çalışanın çıplak ayakla girdiği turşu tankında dans ettiği görüntülere tepki yağdı. Bakanlıktan olaya ilişkin flaş açıklama geldi. İşte detaylar...





Tarım ve Orman Bakanlığı turşu tankında görüntü paylaşılan Manisa Turgutlu'daki işletmenin mühürlenerek faaliyetten men edildiği, yetkilileri hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Çıplak ayakla dans eden şahıs gözaltına alındı

Bakan Pakdemirli, "Turşu işletmesindeki uygunsuz görüntülere sebep olan A.G. isimli şahıs, ikametgahı olan Urfa Viranşehir’de gözaltına alınmıştır" dedi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, basın yayın organları ile sosyal medyada infial oluşturan, "turşu tankına girerek dans eden" bir kişinin video görüntülerinin yayımlanmasının ardından Gıda Kontrol Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler harekete geçti.

Yapılan resmi kontrollerde söz konusu işletmenin Manisa'nın Turgutlu ilçesinde faaliyet gösterdiği ve sosyal medyada görüntüleri paylaşılan A.G. isimli kişinin Şanlıurfa'nın Viranşehir nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edildi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap