SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Cezaevi müdürü işkence görüntüleri için özür diledi

Cezaevi müdürü işkence görüntüleri için özür diledi

24 Ağustos 2021 Salı - 15:00




'Ali’nin Adaleti' adlı hacker grubu, İran'da bulunan Evin Cezaevi kameralarına sızarak cezaevindeki işkence görüntülerini yaymıştı. Görüntülerin yayılması üzerine cezaevi müdürü, sorumluluğu kabul edip özür diledi.





İran'ın başkenti Tahran’da bulunan Evin Cezaevi'nin kameraları 'Ali’nin Adaleti' adlı hacker grubu tarfından haclendi. Cezaevinde bulunan birçok mahkuma yapılan işkenceler sosyal medyada yayınlandı. 

Görüntülerin yayılmasının ardından İran’dan beklenmedik bir adım geldi. Cezaevlerinin başındaki yetkili, işkenceyi kabul eder şekilde özür diledi.

Cezaevi müdürü sorumluluğu kabul etti

'Ali’nin Adaleti' isimli hacker grubunun kameralara sızarak elde ettiğini duyurduğu gardiyanların dayak atma görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine İran Cezaevi İnfaz Kurumları Genel Müdürü Muhammed Mehdi Hac Muhammedi, sorumluluğu kabul etti.

Hac Muhammedi, sosyal medyada paylaştığı açıklamada şunları söyledi:

"Evin Cezaevi'nden görüntüler bağlamında, bu kabul edilemez davranışın sorumluluğunu kabul ediyorum ve bu acı olayların tekrarlamasını önlemeye çalışma ve yanlış yapanların ciddi şekilde üzerine gitme sözü veriyorum. Yüce Allah'tan, sevgili liderimiz Ayetullah Ali Hamaney'den, bu hatalar yüzünden çabaları görmezden gelinmemesi gereken onurlu gardiyanlardan özür diliyorum."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap