SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Çatı arasına gizlenen uyuşturucuları narkotik köpeği Larissa buldu: 4 gözaltı

Çatı arasına gizlenen uyuşturucuları narkotik köpeği Larissa buldu: 4 gözaltı

11 Eylül 2020 Cuma - 13:57




TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda evin çatısı arasına gizlenmiş uyuşturucuları narkotik dedektör köpek Larissa buldu. Uyuşturucuların bulunma anlarının kameraya kaydedildiği operasyonda 4 şüpheli yakalandı, 1 şüpheli ise aranıyor.





Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri, ilçenin Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu kullanan ve satışını yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında şüpheli bir aracı durdurup, arama yapan polis, satışa hazır 18 fişek eroin ele geçirirken, araç sürücüsü B.K., gözaltına alındı. Sürücünün ifadesinde uyuşturucuları aldığı evi tarif etmesi üzerine polis ekipleri eve operasyon düzenledi. Sahibinin bulunmadığı evde narkotik dedektör köpek Larissa ile yapılan aramada çatı arasına gizlenmiş 87 fişek bonzai ele geçirildi. Uyuşturucuların bulunma anları ise kamera ile saniye saniye kaydedildi. Firari olan ev sahibi S.C.'nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

Operaysonda 3 şüphelinin üzerinde satışa hazır toplam 55 fişek eroin ile uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 1500 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap