SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Çalışanlarını döven iş yeri sahibi serbest bırakıldı

Çalışanlarını döven iş yeri sahibi serbest bırakıldı

30 Mayıs 2019 Perşembe - 17:12




Eğlence mekanında çalışan personellerine şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkan Şahin Ş., adliyeye sevk edilmesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest kaldı.





İstanbul Beşiktaş'taki eğlence mekanında bilet satış masasında görevli Gaye Akıl ve Enver isimli iki kişi, saat 20.55 sıralarında mekana gelen iş yeri sahibi Şahin Ş. tarafından darbedildi.

Gözaltına alınan iş yeri sahibi adliyeye sevk edildi. Adliyede işlemleri tamamlanan Şahin Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DARBEDİLEN KIZ, İŞ YERİ SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU




Olayın ardından Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne giden Gaye Akıl, patronundan şikayetçi oldu. Akabinde hastaneye götürülen Akıl, darp raporu alarak Şahin Ş. hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı çıkardı.

ŞAHİN Ş. SERBEST KALDI




Şikayetin ardından gözaltına alınan ve serbest kalan Şahin Ş., görüntülerin yayınlanmasının ardından ikinci kez gözaltına alındı. Adliyede işlemleri tamamlanan Şahin Ş. serbest bırakıldı.

"MORALİM BOZUKTU, KENDİMİ KAYBETTİM"

Habertürk'ün haberine göre; Şahin Ş. ifadesinde şunları söyledi:



“Olay günü bilet satılan bölümden geçerken, şikayetçi Gaye Akıl'a 'Müşteriniz girdiği zaman saygıda kusur etmeyin, esnaflığın kuralıdır. Diyerek nasihat verip geçtim, ben ordan geçmiştim, ben kapıdan girerken de ayağa kalkmadığı için bunu benim için değil, velinimet saydığımız müşteri için yapılması gerektiğini anlatmak üzere geri döndüm. Zaten bu yaşananlardan dolayı moralim bozuktu, ben nasihat etmek istedim ancak geri döndüğümde bu iki kişinin alaycı tavırla karşılaması, benim bilet kesen Enver Doygun ile diyalog kurmak istediğim sırada yanındaki Gaye Akıl'ın bu kişiyi savunur tarzda müdahale etmesi üzerine, istem dışı kendimi kaybettim, istemediğim bu hadise meydana geldi.

"YÜKSEK TANSİYON HASTASIYIM"

Ben yüksek tansiyon hastasıyım, bu konuya ilişkin raporum vardır, ilaç kullanıyorum, son zamanlarda şirkette meydana gelen maddi anlamdaki olumsuz durumlar rahatsızlığımı tetikledi. Sonucunda az önce söylediğim gibi istemediğim böyle bir durum yaşandı. Söz konusu olay, işletmenin kendi mali dudumuyla ilgili olumsuz hal almasından kaynaklı benim ani öfke patlamamla sonuçlandı, böyle bir olay yaşansın istemezdim, daha önce söylediğim gibi şikayetçilerle öncesinden harhangi bir şahsi husumetim söz konusu değildir, böyle bir olayın yaşanmasını gerçek anlamda istemezdim. Yaşananlardan dolayı üzüldüm pişmanım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap