SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Buz sarkıtları 5 metreyi geçti

Buz sarkıtları 5 metreyi geçti

30 Ocak 2020 Perşembe - 15:31




Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çatılarda oluşan 5 metre uzunluğundaki buz sarkıtları görenleri şaşırttı.





Cengiz Topel Caddesi üzerindeki İhsaniye Camisi'nin çatısında oluşan 5 metre uzunluğundaki buz sarkıtları şaşırttı. Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 25 derecelere kadar düştüğü Yüksekova ilçesinde, binaların çatılarında oluşan buz sarkıtları hem tehlike oluşturuyor hem de görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. İlçe merkezindeki iki katlı İhsaniye Camisi’nin çatısında oluşan 5 metre uzunluğundaki buz sarkıtları neredeyse yere yapıştı.
Namaz için camiye gelen vatandaşlar, hatıra kalsın diye 5 metreyi bulan buz sarkıtlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor. Namaz için camiye gelen Yunus Emre Özdemir, Yüksekova’da kış mevsiminin çetin geçtiğini belirterek, “İlçede akşamları hava sıcaklığı eksi 25 dereceleri bulduğu için çatılarda bulunan buz sarkıtları 5 metreyi geçti. Namaz kıldıktan sonra böyle uzunlukta buz sarkıtlarını gördüm ve hemen çatıya çıkarak resim çektim” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap