SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

27 Şubat 2021 Cumartesi - 14:43




BURSA’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu içip, sattıkları tespit edilen SSÇ( Suça Sürüklenen Çocuk) A.C.Ç. (15) ile Ç.U. (21) adlı kadın ve C.Ç (26) gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucuyu sobada yakmaya çalıştığı operasyon saniye saniye görüntülendi.





İnegöl Jandarma Komutanlığı Dedektifleri (JASAT), İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi 1. Mesudiye Sokak’taki bir evde uyuşturucu satışı yapıldığını tespit etti. Ekipler, kısa süre takibe alınan eve şafak vakti operasyon düzenlendi. Operasyonda C.Ç. ve Ç.U. adlı kadın ile SSÇ (Suça Sürüklenen Çocuk) A.C.Ç. uyuşturucu madde kullandıkları sırada yakalanarak, gözaltına alındı.

Operasyon anında kaydedilen görüntülerde şüphelilerin uyuşturucuları sobada yakmaya çalışmaları yer aldı.

'Takip’ isimli narkotik köpeğinin de katıldığı aramada satışa hazır alüminyum folyoya sarılı 50 gram metanfetamin, 35 gram bonzai, uyuşturucu ticaretinde kullanılan çalıntı motosiklet, 5 uyuşturucu kullanım aparatı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Hem satıcı hem de içici oldukları belirlenen şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap