SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Bunalıma giren buzağısını arabayla gezdirdi! 'Morali bozuk ama idare edecek'

Bunalıma giren buzağısını arabayla gezdirdi! 'Morali bozuk ama idare edecek'

17 Ağustos 2022 Çarşamba - 17:55




Sivas’ın Gemerek ilçesinde yaşayan Aydın Koçyiğit, bunalıma giren buzağısını arabaya bindirerek tur attırdı, o anlar 19 yıl önce yaşanan dana Ferhat’ı akıllara getirdi. Koçyiğit, "Gezdirdim, stres attı biraz. Yine morali bozuk ama idare edecek" dedi.





Sivas’ın Gemerek ilçesinde yaşayan Aydın Koçyiğit, ahırda yem yemeyen ve bunalıma girdiğini düşündüğü buzağısını gezdirmek istedi. Kolları sıvayan Koçyiğit'in aklına buzağısını aracına bindirip tur attırmak geldi.

Koçyiğit, aracının arka koltuğuna bindirdiği buzağıyla şehir turu attı. Sızır Şelalesi ve Çat yaylarına giden Koçyiğit, o anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı. Bu durum akıllara 19 yıl önce araca bindirilen Dana Ferhat’ı akıllara getirdi. Bunalıma giren buzağısını arabayla gezdirdi Morali bozuk ama idare edecek

“MORALİ BOZUK AMA İDARE EDECEK”

Aydın Koçyiğit, gezdirip stres attığını söyleyerek, “Yem pahalandığından dolayı strese ve bunalıma girdi. Onları da gezdirmek zorunda kalıyoruz. Sızır Şelalesi'ne götürdüm, Çat Yaylası'na götürdüm. Gezdirdim, stres attı biraz. Yine morali bozuk ama idare edecek. Benim canım bu. Bunlar bizim canımız ciğerimiz. Bundan başkasını sevmem” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap