SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Boşanma aşamasındaki eşi tarafından kaçırıldı!

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından kaçırıldı!

04 Ocak 2022 Salı - 15:40




Boşanma aşamasındaki eşi Şilan Topal’ı ailesinin gözü önünde zorla taksiye bindirilerek kaçıran Mithat Topal’ın yargılanmasına başlandı. Topal: "Bu olay nedeniyle psikolojik tedavi görüyorum. Oğlum da aynı şekilde tedavi görüyor. Mithat dışarı çıkarsa beni öldürmekle tehdit etmeye devam edecek. Her yere polisle gidiyorum. Mithat dışarı çıkarsa ben ölürüm” dedi.





Gaziosmanpaşa 10. Asliye Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya, mağdur Şilan Topal, babası müşteki Abdulhamit Narman ve avukatları katıldı. Tutuklu sanık Mithat Topal ve Maksut Yıldız’a ise bulundukları cezaevlerinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ( SEGBİS) ile bağlanıldı. Duruşmada ifade veren mağdur Şilan Topal, olay tarihinde sanıkla boşanma aşamasında olduklarını ve ayrı yaşadıklarını anlattı. Topal’ı kaçırmada yardımcı olduğu iddia edilen sanık Maksut Yıldız’ın savunma yaptığı esnada Şilan Topal’ın avukatına hakaret etmesi üzerine hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Ailesinin Şişli’deki evinin önünde akrabalarıyla otururken sanığın taksiyle geldiğini anlatan Topal: “Beni yaka paça taksiye bindirdi. Araçtaki sanık Maksut Yıldız da beni içeriye çekti. Maksut, Mithat’a ‘Emaneti yok et’ deyip duruyordu. Tarlabaşı’ndaki bir adrese gittik. Eve girerken Maksut benim bileğimdeki elektronik kelepçeyi söktü, telefonuma da el koydu. Bu evde 1 saat kaldıktan sonra Mithat ev sahibi kadına taksi çağırttı. Kafama kapüşonu sıkıca örtüp beni bu taksiye bindirdi” şeklinde konuştu.

"BENİMLE BARIŞMAYACAK, EN SON ORMANA GÖTÜRÜP KAFASINA SIKACAĞIM' DEDİ"

Taksiyle bu kez Gaziosmanpaşa’da bir adrese gittiklerini kaydeden Topal: “O evde kapıyı bir kadın açtı. Evdekilere beni, ‘Yamaç’ın annesi’ diye tanıttı. Barıştığımızı söyledi. Ben salonda kalıyordum, kapıyı Mithat üzerime kilitliyordu. Evdekilere, ‘Bu benimle barışmayacak, en son ormana götürüp kafasına sıkacağım. Sonra da kendi kafama sıkacağım’ dedi. Olaydan sonra Maksut gözaltına alınmış, serbest kalınca Gaziosmanpaşa’daki eve geldi. ‘Mithat ile barışacaksınız. Oğlun Yamaç Diyarbakır’da güvenli bir ailenin yanında. Gaziosmanpaşa’da ev tutacaksınız. Evliliğiniz sağlamlaşınca sana oğlunu vereceğim’ dedi. Kur’an’a el bastırdı yemin ettirdi. O evdeki 3. günümde ailem Müge Anlı’ya haber vermiş. Mithat bunu duyunca panik yaptı. Beni karakola götürdü, yolda da neler söylemem gerektiğini tembihledi. Karakolda ifadem yalnız alınınca her şeyi anlattım” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap