SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Bolu’nun iki işlek caddesine giriş yasaklandı!

Bolu’nun iki işlek caddesine giriş yasaklandı!

07 Nisan 2020 Salı - 19:12




Zonguldak ve Rize'de ilçeler arasında gidiş gelişlerin yasaklanmasının ardından Bolu Valiliği de Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nin aldığı kararla yasaklama yapan bir diğer şehir oldu.





Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, corona virüsü önlemlerini genişletti.

Virüsün yayılmasının önlenmesi için, il genelinde ilçeler ve köyler arası ulaşım yasaklandı.

Alınan kararda 15 gün süreyle şehir içi ve ilçeler arası hareketliliğin en aza indirilmesi için il, ilçe ve köyler arası gidiş gelişler durduruldu.

Bölgeden çıkış yapmak isteyen ve işe gidecek olanların da görevli olduklarına dair belgelerini ibraz etmeleri gerekiyor.

Ayrıca vatandaşların 15 gün süreyle yaylalara gitmeleri de yasaklandı.


Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların da Tarım İl Müdürlüğü’nden alacakları belgeyle yaylalara gitmelerine izin verileceği açıklandı.

İŞLEK 2 CADDE DE KAPATILDI

Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından kentte insan yoğunluğunun en çok olduğu İzzet Baysal Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi'ne giriş çıkışlar yasaklandı.

Caddeleri kullanmak zorunda olan vatandaşların ateşleri görevliler tarafından ölçülerek kontrol edileceği ve yürüyüş ya da gezinti yapmak için caddeye girmek isteyenlere de izin verilmeyeceği belirtildi.

Alınan kararda kentte trafiğe çıkacak araçlara da sınırlama getirildi.

Hususi ve kamu araçları istisna olmak üzere plakası tek rakamla biten araçlar ayın tek sayılı günleri, plakası çift rakam ile biten plakalı araçlar da ayın çift sayılı günlerinde trafiğe çıkabilecek.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap