SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Bir yanda bebeğini diri diri gömen anne, öbür yanda kemanla karşılayan baba

Bir yanda bebeğini diri diri gömen anne, öbür yanda kemanla karşılayan baba

26 Eylül 2021 Pazar - 14:20




Bursa'da özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören prematüre bebek Göksel Adalı, müzisyen babası Çağlar Adalı tarafından hastane kapısında kemanla karşılandı.





Çanakkale’de yaşayan Makbule Adalı, 2 ay önce erken doğum yaparak 'Göksel' adını verdikleri ilk bebeğini dünyaya getirdi. 26 haftalıkken 1 kilo olarak doğan bebek, Çanakkale’den Bursa’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Burada yeni doğan yoğun bakımında tedavi edilen Göksel bebek, 2 ayın sonunda 2 kilo 600 gram olarak anne ve babasına teslim edildi.

Kızına keman çalıp, şarkı söyledi

Müzisyen olan baba Çağlar Adalı, hastane yönetiminden çocuğunu keman çalarak taburcu etmek için izin istedi. İzin verilmesi üzerine Adalı, hastanenin kapısında kızına keman çalıp şarkı söyledi. Adalı çifti çocuklarına kavuştukları için büyük mutluluk duyduklarını belirtip, hastane çalışanlarına ise teşekkür etti.

Anne Makbule Adalı, “Çok mutluyuz herkese çok teşekkür ederiz, bütün hemşirelerimize. 2 aydır bizden ayrıydı çocuğumuz” ifadelerini kullandı.

Adıyaman'da ise bir anne bebeğini diri diri gömmüştü

Adıyaman'da şehit kabrini ziyaret eden öğrencilerin ağlama sesiyle fark ettikleri ve vücudu toprağa gömülü buldukları bebeğin annesi ile anneannesi tarafından gömüldüğü ortaya çıkmıştı. Anne ile anneanne adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap