SON DAKİKA



Haber > Yaşam > ''Binbir surat Cemile'' gardıroptan çıktı

''Binbir surat Cemile'' gardıroptan çıktı

19 Mart 2021 Cuma - 11:48




Adana'da ''silahlı yağma ve fuhuş yaptırmak'' suçundan 41 yıl 6 ay 15 gün hapis ve 50 bin 335 lira para cezası alan ''Binbir surat Cemile'' lakaplı kadın saklandığı gardıropta yakalandı.





Cemile A. 2015 yılında “silahla yağma ve fuhuş yapmak” suçundan 41 yıl 6 ay 15 gün hapis ve 50 bin 335 lira para cezasına çarptırıldı. Ancak Cemile A. tutuksuz yargılandığı için cezayı aldıktan sonra bir türlü bulunamadı.

Sosyal medya hesaplarında da en son 2015 yılında paylaşım yapan hükümlü kadını yakalamak için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı İnfaz Büro Amirliği dedektifleri harekete geçti.

SÜREKLİ SAÇ RENGİ VE ADRES DEĞİŞTİRDİ

Hükümlü kadının yakalanmamak için sürekli saç rengini ve yaşadığı yeri değiştirdiğini tespit eden polis, hükümlü kadının Adana’da annesinin evine geleceğini belirledi.

Polis Cemile A.’nın annesinin evine girdiğini görüp bir süre bekledikten sonra eve baskın yaptı. Ancak anne kızının evde olmadığını öne sürdü.


Polis evde yaptığı aramada hükümlü kadını gardırobun içinde buldu. Cemile A. emniyete götürülüp işlemlerinin ardından adliyeye daha sonrada cezaevine götürüldü.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap