SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Bedirhan'ın katili yakalandı! İşte o detay

Bedirhan'ın katili yakalandı! İşte o detay

12 Mayıs 2019 Pazar - 13:20




Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz yıl 10 aylık bebek, annesi ve bir güvenlik görevlisini şehit eden terörist yakalandı.





Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz yıl 10 aylık bebek, annesi ve bir güvenlik görevlisinin şehit olduğu saldırıları gerçekleştiren terör örgütü PKK mensubu Rojevin kod adlı E.S., düzenlenen operasyonla yakalandı. Teröristin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbar doğrultusunda terör örgütü PKK’nın dağ kadrosundan olan ve Diyarbakır il merkezinde olduğu bildirilen Rojevin kod adlı E.S. isimli teröristin akrabasının evinde saklandığı öğrenildi. Harekete geçen güvenlik güçleri B.B.’yi adresinde yakalayarak gözaltına aldı. B.B., yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Basına yansıyan habere göre ardından yapılan çalışmalar neticesinde terör örgütü PKK mensubu E.S., dün öğlen saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Terörist E.S.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

ŞEHİT SERKAN DÖKMECİ'NİN DE KATİLİ


Teröristin, 31 Ağustos 2018 tarihinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik köyü Varkevik tepe bölgesinde Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Serkan Dökmeci'nin şehit edilmesi olayında bombayı hazırlayıp patlatan, 31 Temmuz 2018 tarihinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Kadiköy köyü Kalana tepe üst bölgesine Nurcan Karakaya ve oğlu 10 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya'nın şehit edilmesi olayında bombayı hazırlayıp patlatan kişi olduğu kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap