SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Başkan Sarıkurt makamına bisikletle gitti

Başkan Sarıkurt makamına bisikletle gitti

18 Eylül 2020 Cuma - 12:56




Çorlu Belediye Başkanı Akhmet Sarıkurt, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde bisikletle makamına gitti.





Çorlu Belediye Başkanı Akhmet Sarıkurt, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde bisikletle makamına gitti.

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya teşvik etmek amacıyla her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası' nedeniyle Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde belediye tarafından bir dizi etkinlik düzenledi. Bu kapsamda evinden makamına bisikletle giden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile vatandaşlar da eşlik etti.

"Avrupa Hareketlilik Haftası’nda harekete geçtik ve bu sabah işe bisikletlerimizle gittik" diyen Başkan Sarıkurt, “Bisiklet sürmenin keyfini yaşamak, sıfır emisyonlu hareketliliğin önemini vurgulamak ve çevre dostu ulaşımı desteklemek için gerçekleştirdiğimiz etkinliğin farkındalık oluşturacağını ve yol arkadaşlarımızın günden güne çoğalacağını umut ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap