SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Barışmayı reddeden eski eşini bıçakladı cevabı çok şaşırttı

Barışmayı reddeden eski eşini bıçakladı cevabı çok şaşırttı

22 Eylül 2019 Pazar - 16:01




İZMİR'de 39 yaşındaki hemşire Fatma Tüfenkçi, barışma teklifini reddettiği eski eşi Günay Alkan (43) tarafından iş çıkışında sokak ortasında 8 yerinden bıçaklandı. Olay yerinden kaçarken yakalanan Alkan, 'Eşinizi niye bıçakladınız?' sorusuna 'Çok sevdiğim için' şeklinde yanıt verdi.





Olay, saat 12.00 sıralarında Adnan Menderes Mahallesi, Çobanyıldızı Sokak'ta meydana geldi. Tire Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi'nde çalışan ve mesaisi biten hemşire Fatma Tüfenkçi evine dönerken, bir süre önce boşandığı Günay Alkan tarafından önü kesildi. 

Alkan, iddiaya göre iki çocuğunun annesi olan Tüfenkçi'den kendisine dönmesini istedi. Tüfenkçi, eski eşine olumsuz yanıt verince ikili arasında tartışma çıktı.  Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Günay Alkan cebinden çıkardığı bıçakla Tüfenkçi'yi karnından 8 bıçak darbesiyle yaraladı.Tüfenkçi kanlar içinde birkaç metre yürüdükten sonra yere yığılırken, Alkan olay yerinden kaçtı. 

Eşini bıçakladı cevabı çok şaşırttı...




Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Tüfenkçi, görev yaptığı Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 
Vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan ve durumu ağır olan Tüfenkçi, Konak ilçesindeki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

"Çok sevdiğim için"




Soruşturma başlatan polis, olayın ardından kaçan G.A.'yı kısa sürede suç aleti bıçakla yakalayıp, gözaltına aldı. Gözaltına alınan Günay Alkan ifadesin ardından Tire Adliyesine gönderildi. Alkın çıkışta basın mensuplarının, "Eşinizi niye bıçakladınız?" sorusuna “Çok sevdiğim için” şeklinde yanıt verdi.

"Eşime tekrar bir araya gelemeyeceğimizi anlattım"




Fatma Tüfenkçi'nin bir süre önce yakınlarıyla sohbet ederken, “Eski eşime, tekrar bir araya gelemeyeceğimizi anlatım o da kabullendi” dediği öğrenildi. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap