SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Bank üzerinde uyuşturucu içerken yakalandılar

Bank üzerinde uyuşturucu içerken yakalandılar

31 Ekim 2021 Pazar - 12:24




Manisa'nın Yunusemre ilçesinde jandarma kuvvetleri tarafından yapılan devriye sırasında bank üzerinde oturan ve durumlarından şüphelenilen 3 kişi uyuşturucu içtikleri sırada yakalandı.





Manisa'nın Yunusemre ilçesi Yağcılar Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği devriye sırasında bankta oturan 3 kişinin durumlarından şüphelenilerek kimlik kontrolleri gerçekleştirildi. M.M. (21), U.M. (35) ve H.Ö. (27) isimli şahısların bankta uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Şahıslarla birlikte 6 adet uyuşturucu ecza hapı, bir adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek ve gazete kağıdına sarılı 10 gram esrar maddesi ele geçirildi. Jandarma tarafından uyuşturucu maddelere el konulurken Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şahısların kan ve idrar testleri alınarak, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap