SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Babanın en acı vedası! 3 evladını da kaybetti

Babanın en acı vedası! 3 evladını da kaybetti

01 Ocak 2022 Cumartesi - 16:30




İzmir'in Bayındır ilçesinde, evlerinde çıkan yangında yaşamını yitiren 2 yaşındaki ikizler Yahya ve Remzi Menderes ile 3 yaşındaki ağabeyi Talha Menderes'in cenazeleri toprağa verildi. İkizler Remzi ve Yahya Menderes aynı mezara defnedilirken, yeni yıla evlat acısıyla giren Nuriye-Ferhat Menderes çifti cenazede güçlükle ayakta durabildi.





Bayındır ilçesi Hacıbekir Mahallesi Soğuksu Sokak'taki 2 katlı evde, geçen yıl 24 Aralık günü saat 12.00 sıralarında kömür sobasının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Yangını fark eden mahalleliin ihbarı üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesiyle yangın söndürüldü. Eve giren ekipler, ikizler Remzi ve Yahya ile ağabeyleri Talha Menderes'in, birbirlerine sarılmış yanmış cesetlerini buldu.

KİMLİKLERİ DNA TESTİ İLE BELİRLENDİ

Cesetleri tanınmaz haldeki kardeşlerin kimlik tespiti için anne ve babasından kan örneği alındı. İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi ve DNA testi sonrası 3 kardeşin cenazeleri, aileye teslim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap