SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Ayının saldırısına uğrayan çocuk yaralandı!

Ayının saldırısına uğrayan çocuk yaralandı!

14 Temmuz 2018 Cumartesi - 16:19




Erzincan'da ayının saldırısına uğrayan çocuk, yaralandı.





Babası Binali Atalay ile Çayırlı ilçesi Canakfıncık mevkisinde  büyükbaş hayvanları otlatmaya giden 9 yaşındaki Cafer Atalay, bir ineğin sürüden  ayrıldığını fark etti.

Yaylada kaybolan ineği aramaya başlayan Cafer Atalay, karşısına çıkan  ayının saldırısına uğradı.

Atalay, bir süre boğuştuğu ayıdan kurtularak kaçmayı başardı.

Baba Binali Atalay, çığlık sesleri üzerine yanına koştuğu oğlunun  yaralandığını görünce 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi.

Yaralı çocuk, Çayırlı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin  ardından Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi  altına alındı.


Cafer Atalay, yaptığı açıklamada, babası ile hayvanları  otlatmak için araziye çıktığını belirterek, "Kaybolan bir hayvanı ararken  çalıların arasından aniden bir ayı çıktı. Bir müddet boğuştuk. Beni bırakması  için ona vurdum. Boğuşma esnasında elimden ve ayağımdan beni ısırdı. Nasıl  olduğunu bilmiyorum ama kendimi bir anda ondan kurtararak kaçmaya başladım. Daha  sonra bağırarak çevreden yardım istedim." ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap