SON DAKİKA



Haber > Yaşam > ‘Atma Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun’

‘Atma Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun’

05 Eylül 2018 Çarşamba - 16:40




‘Atma Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun’ sloganıyla ihtiyaç sahibi çocukları oyuncaklarla buluşturan sosyal sorumluluk projesine, Tuğba Özerk ve Onur





 'Atma Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun' oyuncak kampanyasında, oyuncuklar çocuklara ulaşmaya başladı. Eskimiş, kırılmış, bozuk oyuncakların tamir edilip ihtiyaç sahibi çocuklara verilmesi amacıyla başlatılan kampanyaya ünlü şarkıcı Tuğba Özerk ve Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’dan da destek geldi. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle tanınan Özerk, çektiği video ile kampanyaya destek verirken, herkesin projeye katılmasını istedi ve her zaman bu tür projelerin yanında yer alacağını belirtti.

Bir oyuncağını göndererek ve konu ile ilgili bir yazı yazarak kampanyaya destek veren Onur Akay ise, “Oyuncukların çocuklara ulaştığını görünce çok duygulandım. Projeyi yöneten başta Özlem Cinic olmak üzere, herkesi tebrik ediyorum” dedi ve çocukların oyuncaklarla buluştuğu anı gösteren bir fotoğrafı da paylaştı.

Kampanyaya çok sayıda ünlü isim oyuncak göndererek destek vermeye devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap