SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Aşı karşıtıydı, koronavirüsten hayatını kaybetti

Aşı karşıtıydı, koronavirüsten hayatını kaybetti

29 Ekim 2021 Cuma - 14:24




Bursa'da aşı karşıtı olduğu belirtilen Seval Garip (38), koronavirüsten hayatını kaybetti. Garip'in, ölmeden önce sağlık çalışanlarına aşı ile ilgili "Keşke olsaydım. Yanlış yaptığımı entübe olunca anladım" dediği öğrenildi.





Aşı karşıtı olduğu ve nedenle de aşı yaptırmadığı iddia edilen evli Seval Garip, koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşınca Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seval Garip, yoğun bakıma alındı. 1 hafta sonra normal serviste tedavisi süren Seval Garip, kendisiyle ilgilenen sağlık görevlilerine "Keşke zamanında aşımı olsaydım. Aşı karşıtı söylemlere inanmasaydım. Yoğun bakımda kaldığım süre içerisinde hatamı anladım. Sağlığıma kavuştuğum anda gördüğüm herkese, aşı olmasını söyleyeceğim" dediği belirtildi.

Sağlığı bir anda kötüleşip entübe edilen Seval Garip, yoğun bakımda hayatını kaybetti. Garip'in cenazesi, dün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap