SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Arkadaşının göğsüne makas saplayarak öldürdü!

Arkadaşının göğsüne makas saplayarak öldürdü!

29 Haziran 2021 Salı - 15:21




Antalya’nın Kepez ilçesinde bir kişi, tartıştığı arkadaşının göğsüne makas saplayarak öldürdü.





Antalya'da dün akşam saat 20.00 sularında meydana gelen olayda, galericilik yapan 53 yaşındaki Üzeyir Ürey, müstakil bir evde arkadaşı Ömer D. (42) ile tartışma yaşadı. Sokağa taşan tartışmada Ömer D., elindeki makası arkadaşı Üzeyir Ürey’in göğsüne sapladı. Çok fazla kan kaybeden Üzeyir Ürey ambulansla Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ürey, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayata tutunamadı.  Şüpheli Ömer D. ise yakın bir noktada yakalanarak gözaltına alındı. İfade işlemleri devam eden şüphelinin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Hem arkadaşı hem akrabası olduğu öğrenildi

Öte yandan, Ömer D. ile Üzeyir Ürey’in hem arkadaş hem de uzaktan akraba oldukları, zamanlarının büyük bölümünü birlikte geçirdikleri öğrenildi. Olay öncesi ve sonrası yakındaki bir müstakil evin güvenlik kamerasına yansıdı. Sokak ortasında lüks otomobilin önünde 4 kişinin yer aldığı, bu arada Üzeyir Ürey’in bu kişilerin arasında bir anda yere yığıldığı anlar yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap