SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Arazi tartışması kanlı bitti: 2 yaralı

Arazi tartışması kanlı bitti: 2 yaralı

23 Haziran 2022 Perşembe - 20:04




Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Yaşar A. (50), arazi satışı nedeniyle tartıştığı kayınpederi Şakir K. (65) ve kayınbiraderi Muharrem K.’yı (33) tabancayla vurarak yaraladı.





Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Karasait Mahallesi meydana gelen olayda, Yaşar A., iddiaya göre, kayınpederi Şakir K.’nın Afşar köyündeki arazisini satın almak istedi. Kayınpederi Şakir K.’nın tarlayı başkasına sattığını öğrenen Yaşar A., cadde üzerinde karşılaştığı kayınpederi ve kayınbiraderi Muharrem K. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Yaşar A., üzerinde bulunan tabancayla Şakir K. ve Muharrem K.’ya ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Şakir K. ve oğlu Muharrem K. yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı baba- oğul, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Yaşar A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap