SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Antalya'da bedava halı kampanyasında izdiham ve arbede yaşandı

Antalya'da bedava halı kampanyasında izdiham ve arbede yaşandı

28 Aralık 2019 Cumartesi - 16:20




Antalya'da bir mağaza açılışında ilk 50 kişiye bedava paspas ve halı kampanyası izdihama neden oldu. İzdiham sırasında görevliler kalabalığı ''Kadın ölüyor, yeter, sakin olun'' diyerek sakinleştirmeye çalıştı.





Antalya’nın kepez ilçesimde bir mağazanın açılışında "İlk 50 kişiye bedava halı ve paspas" kampanyasına katılmak isteyenler adeta birbirlerini ezdi.

Kepez ilçesinde açılışı yapılacak olan bir halı mağazası, günler öncesinden halı, paspas, çarşaf hediye edileceğini broşür ve camlara astığı ilanlarla duyurdu.

İlk 50 kişiye bedava halı ve paspas dağıtılacağını duyan vatandaşlar soğuk havaya rağmen mağaza önünde toplandı.

Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu vatandaşlar arasında bebekleri ile gelenler de oldu.

10.00 olarak duyurulan açılış saatine yaklaşıldıkça kalabalık daha da arttı. Mağaza içindeki 8 personel dakikalar kala son hazırlıklarını yaptı.

Otomatik kapının açılmasıyla içeriye giren vatandaşlar, izdihama neden oldu.

Bazı kişiler ezilme tehlikesi geçirirken, ücretsiz halı almak isteyenler arasında tartışma çıktı.

Bedava halılara ilk ulaşan kadınlar, arkadan gelen grubunun bastırmasıyla ezildi. Altta kalan kadınlar güçlükle çıkarıldı.

Birbirlerinin elindeki ürünleri çeken vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar ise aldıkları ürünün üzerine kapanarak, uzun süre yerinden kıpırdamadı.

Çıkan bazı kavgalar ise güçlükle yatıştırıldı. İzdiham karşısında görevliler” Kadın ölüyor, yeter, sakin olun” diyerek kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı. İzdihamda telefonu ve ayakkabısını kaybedenler bile oldu.

"EZİLDİM. YAZIK DEĞİL Mİ BANA?''
 Çok erken saate sıraya girdiğini ifade eden Fatma Taş, “Çok kalabalık. Yazık değil mi bana ayakkabım yok. Bir paspas alabildim. Ezildim. İteklediler” dedi.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap