SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Antalya uçağındaki 'ırkçılık' kavgasına polis müdahale etti

Antalya uçağındaki 'ırkçılık' kavgasına polis müdahale etti

13 Eylül 2020 Pazar - 14:23




İngiltere'nin başkenti Londra'dan Antalya'ya gelen bir uçakta Afrika kökenli bir kadın ile İngiliz bir erkek arasında "ırkçılık tartışması" çıktı. Siyahi kadın, İngiliz erkek yolcunun yumruklu saldırısına uğradı. Saldırgan Türk polisi tarafından gözaltına alındı.





İngiltere'den Türkiye'ye gelen bir uçakta Afrika kökenli siyahi bir kadın ve İngiliz bir erkek arasında 'ırkçılık tartışması' çıktı. Çarşamba günü yaşanan olayda, siyahi kadın yolcu İngiliz erkek yolcu tarafından yumruklu saldırıya uğradı. İngiliz basını saldırgan yolcunun Antalya Havalimanı'nda Türk polisi tarafından gözaltına alındığını açıkladı.

Yumruklu saldırı kamerada 

İngiltere'nin başkenti Londra Gatwick Havalimanı'ndan Antalya'ya gelen İngiliz havayolu şirketine ait bir uçakta, ırkçılık tartışması çıktı. İngiliz bir adamın siyahi bir kadına yumrukla saldırdığı anlar görüntülendi. Görüntülerde siyahi kadının, "Ben Afrikalıyım. Halkım hakkında hiçbir şey söyleme" ifadelerini kullanmasının ardından adamın ön koltuğa yönelerek kadın yolcuya doğru yumrukla saldırdığı anlar kaydedildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap