SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Alişan, çocuğu ve eşinin de olduğu araçla takla attı

Alişan, çocuğu ve eşinin de olduğu araçla takla attı

24 Haziran 2020 Çarşamba - 19:03




Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası yaptı.





İstanbul'dan İzmir'e gittiği öğrenilen şarkıcı Alişan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cip, İzmir-İstanbul otoyulunda Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında sağ arka aksının kırılması sonucu, bariyerlere çarpıp devrildi.

EŞİ VE OĞLU DA YANINDAYDI

Devrilen aracın 30 metre sürüklendiği öğrenilirken, Alişan ile araçta bulunan eşi Buse Varol ve oğlu Burak (2) kazadan yara almadan kurtuldu.

Ailenin yabancı uyruklu çocuk bakıcısı ise olay yerine gelen ambulansla Akhisar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

ARACIN DEĞERİ YAKLAŞIK 3 MİLYON LİRA

Değeri yaklaşık 3 milyon lirayı bulan aracın, sağ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere çarptığı ve devrilerek 30 metre sürüklendiği öğrenildi.

Alişan, eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki çocukları Burak kazadan yara almadan kurtulurken, arabadaki yabancı uyruklu bakıcıları Marianne Villamor Landayan (43) hafif yaralandı.

"BÖYLE BİR ARACIN AKSI NASIL KOPABİLİR"


Kaza sonrası Alişan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda seyir halindeyken ne olduğu anlamadan aracın bariyerlere çarptıktan sonra devrildiğini belirterek, "Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum, verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir hayret ediyorum. Büyük şok yaşadık." diye konuştu.









Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap