SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Alanya’da çöpte bulunan Türk bayraklarına tepki

Alanya’da çöpte bulunan Türk bayraklarına tepki

07 Mayıs 2020 Perşembe - 15:18




Mahalleli Türk bayraklarını temizleyip evlerine götürdü





Antalya’nın Alanya ilçesinde çöp ve molozların döküldüğü alanda 7 Türk bayrağı bulunması tepkilere neden oldu.

Alanya'nın Elikesik Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin inşaat molozları çöpü attığı ormanlık alanda mahalleli tarafından 7 Türk bayrağı bulundu. Duruma tepki gösteren mahalleli, çöpten çıkarıldığı kağıttan Türk bayraklarını temizleyerek evlerine götürdü. Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak (ALÇED) Başkanı Şerefnur Kayhan, ormanlık alanlara çöp dökenlerin ve Türk bayraklarını atanların tespit edilmesini istedi.

“İnsanlar artık duyarsız”

Kayhan, "İnsanlar artık duyarsız. Şu durumda bile oralara çöp dökebiliyorlar. Ben bu insanlara ne diyeyim? Artık buna bir çözüm bulmamız lazım. Demek ki ormanlara da bir kamera yerleştirilecek. Bir şekilde kontrol olmalı. Yoksa başa çıkılamıyor. Güya oralar görülmüyor. Gidip herkes oralara döküyor. Niye görünmesin? O atıkların içerisindeki camlar sıcakta ısınınca yangın çıkmasına neden olur. Ormanlık alan yanar. İnsanlar bunları hiç düşünmüyor mu" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap