SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Akıllara durgunluk veren itiraf! "Kocam patronuyla ilişkiye girdiğim için sürekli terfi alıyor"

Akıllara durgunluk veren itiraf! "Kocam patronuyla ilişkiye girdiğim için sürekli terfi alıyor"

02 Kasım 2021 Salı - 16:47




Sosyal medyada insanların isimlerini açıklamadan itiraflar yaptığı sayfada bir kadın, kocasıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Kocasının çalıştığı iş yerinde sürekli terfi aldığını belirten kadın, "Patronuyla ilişkiye girdiğimi bilmiyor" ifadelerine yer verdi.





Twitter'da insanların isimlerini gizleyerek itiraflarda bulunduğu bir sayfada, akıllara durgunluk veren bir olay gün yüzüne çıktı.

Kocasının patronuyla birlikte oluyor

Kadın bir kullanıcı, yaptığı paylaşımda, iş yerinde kocasının sürekli terfi aldığını söyledi. Paylaşımın akıllara durgunluk veren tarafı ise kadının, kocasının patronu ile ilişkisi olduğunu söylemesi ve eşinin bu yüzden terfi aldığını itiraf etmesi oldu.

Terfi bahanesiyle kocasını evden uzaklaştırdılar

Kocasının bu durumu bilmediğini ve kendi çabası ile terfi aldığını düşündüğünü söyleyen kadın, yasak aşkının birkaç yıldır sürdüğünü açıkladı. Kadın ayrıca, kocasının terfi aldıkça daha fazla çalıştığını, bu sebeple evden uzaklaştığını ve sevgilisiyle daha fazla ilişkiye girebildiğini söyledi.

Kadının itirafı sonrasında birçok kişi, kocanın ilişkiyi bilmemesinin mümkün olmadığını, karşılıklı menfaatler nedeniyle görmezden geldiği yorumunu yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap