SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Akdeniz Zarganası’nın kafasına bu kez taşla vurdular

Akdeniz Zarganası’nın kafasına bu kez taşla vurdular

19 Temmuz 2022 Salı - 13:27




Marmaris’te ikinci kez kıyıya gelen Akdeniz Zarganası‘nın kafasına taşla vurdular. Geçtiğimiz günlerde de kıyıya yakınlaşan Akdeniz Zarganası tırmıkla kovalanmıştı.





Marmaris’in Turunç Mahallesi’nde kıyıya kadar gelen Akdeniz Zarganası, endişeye neden oldu. Tatilcilerin büyük kısmı panik içinde denizden çıkarken, bir kişi ise Akdeniz zarganasına tokat attı. Tatilci, tokatla sersemlettiği balığı kuyruğundan yakaladı. O anlar kıyıdakiler tarafından kayda alındı. Çekilen görüntüler, sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde elinde olta ile balığın yanına gelen bir kişi, balığın kafasına tokat attıktan sonra peşinden giderek kuyruğundan yakaladı. O kişinin balığı daha sonra kıyıya çıkarttı.

TIRMIKLA KOVALAŞMIŞTI

Marmaris Siteler Mahallesindeki sahilde 4 Temmuz’da, denizde yüzdükleri sırada gördükleri Akdeniz Zarganasının köpek balığı olduğunu düşünen vatandaşlar, büyük panik yaşadı. Bazı vatandaşlar yüzmeyi bırakıp, kaçmaya çalıştı. Tatilcilerin kaçıştığını gören Sezai Külünç, eline aldığı tırmıkla denize girdi. Külünç, uzun süre tırmıkla Akdeniz Zarganasını kovaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap