SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Boynumuzun borcudur

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Boynumuzun borcudur

17 Aralık 2019 Salı - 13:03




Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türk yargısının, sadece hukukun emrinde, yalnızca milletin hizmetinde olduğunu belirterek, "Hiçbir grup, zümre veya yapının yargıya sızmasına, etki etmesine asla müsaade etmemek, milletimize karşı boynumuzun borcu ve üzerimizdeki tarihi sorumluluktur." ifadelerini kullandı.





Adalet Bakaın Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, 17-25 Aralık sürecinin  altıncı yılı nedeniyle açıklama yaptı.
 
Seçilmiş hükümete karşı 17 Aralık 2013'te operasyon tezgahlayan  yargıya sızmış teröristlerin, milletin eşsiz feraseti ve Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'ın tarihi duruşu sayesinde hain emellerine ulaşamadıklarına  değinen Bakan Gül, yargıyı ele geçirilecek bir mevzi olarak gören FETÖ'ye,  Allah'ın bu ülkeyi ele geçirme fırsatı vermediğini, bu hainlerin Türkiye'ye  yaptıkları kötülüklerin hesabının tek tek sorulduğunu vurguladı.

Adalet Bakanı Gül, "Türk Yargısı, sadece hukukun emrinde, yalnızca  milletin hizmetindedir. Hiçbir grup, zümre veya yapının yargıya sızmasına, etki  etmesine asla müsaade etmemek, milletimize karşı boynumuzun borcu ve üzerimizdeki  tarihi sorumluluktur." değerlendirmesini yaptı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap