SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 90'ların modası simit tokalar geri dönüyor

90'ların modası simit tokalar geri dönüyor

22 Aralık 2019 Pazar - 16:28




1990'larda oldukça popüler olan simit tokalar, 2020'lerde yeniden hayat buluyor. Farklı kumaş türlerinden üretilen kalın tokalar, yeni yılda kadınların başından düşmeyecek gibi görünüyor.





Moda dünyasında 90'lara dönüş başladı. Choker, bel çantası derken şimdi de simit tokalar yeniden podyumlara döndü. Pofuduk görünümleriyle simit tokalar, şimdiden Hailey Baldwin, Bella Hadid gibi ünlü isimlerin vazgeçilmezi oldu. Simit tokalar hem saçta hem de bilekte oldukça şık duruyor.

Simit tokalar, ilk zamanlar Carrie Bradshaw tarafından Manhattan'a gelen turistleri belirlemek için üretilmişti. 15 yıl sonra, simit tokalar o kadar popüler oldu ki, simit tokası olmayan kimse kalmadı.

Simit tokalar bu sezon en ucuz markalardan en lüks markalara kadar her yerde üretilmeye başlandı. ABD Ulusal Halk Radyosu'ndan Sara Radin, simit tokaların geri dönüşü hakkında şu açıklamaları yaptı:

Hem işlevsel hem de eğlenceli bir aksesuar. Bu yıl modada en iyi görünümlerden biri haline geldi. Pinterest aramalarda yüzde 6309'luk bir artış var. Y kuşağı ve X kuşağı için, simit tokalar bize çocukluğumuzu hatırlatıyor.

Radin, 2020 ilkbahar yaz kreasyonları için Maryam Nassir Zadeh podyumunda simit toka eşarpları için bir gelecek görüyor. Ayrıca boyut, şekil, kumaş ve aplike de dahil olmak üzere daha fazla yenilik öngörüyor. Hatta Radin, insanların aynı anda 2 simit toka bile takabileceği düşüncesinde.

Peki siz neden hala simit toka denemiyorsunuz?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap